DFW Mustangs    

Go Back   DFW Mustangs > The Garage > Tech

Tech Automotive Tech, Ford, Chevy, if it's tech, it's in here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2019, 01:10 PM   #1
S_K
Drive fast - live slow
 
Join Date: Mar 2007
Location: Allen, TX
Posts: 1,820
Default Flaky guages on an Explorer

Trying to remote troubleshoot a problem with a 2001 Exploder. When the SUV hits a bump the dash gauges (battery and temp) will either stop working or start working. Dash lights and fuel gauges are not effected. So I am thinking something under the hood. Any ideas on where to start looking?
S_K is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2019, 01:13 PM   #2
garycrist
garycrist
 
Join Date: Mar 2007
Location: Anna
Posts: 951
Default

I would head over to

https://www.explorerforum.com/forums.

I also have a 97 V8 AWD fixing to put a BW4406 manual
transfer case in..

It is a cool place..
garycrist is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2019, 06:40 PM   #3
renold5
Punk Ass Newbie
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 55
Default

Any update on this? Maybe the problem is a bad fuse or one of the wires is not making a good connection.
renold5 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
problem is 2001 explorer

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:07 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.